6. kesäkuuta 2011

Kotilieden kakkukilpailu

 
Aurinkoista kesää kaikille tasapuolisesti! Ennen kuin tietokoneen sammutat ja kesälaitumille kirmaat, käy äänestämässä kakkujani. Osallistuin Kotilieden kakkukilpailuun, josta kakkukuvan lähettäneiden kesken järjestetyn arvonnan voittajat (3 kpl) saavat Minigripit vuodeksi ja Kotilieden kotiinkannettuna puoleksi vuodeksi. En ole ihan kärryillä, mitä kaikkein eniten ääniä saaneelle kakkuilijalle käy, mutta ei se pahasta voi olla ja olisihan se hienoa saada mahdollisimman paljon ääniä. Myös kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Minigrip-tuotteita 10 €uron edestä, kannattaa siis äänestää!

ÄÄNESTÄMÄÄN! Kotilieden kakkukilpailu 2011

Minun kakut löydät  nimillä Mansikki, Pääkakku sekä Somewhere Over The Rainbow.

Aikaa äänestää 6.6-3.7!

Tällä hetkellä PÄÄKAKKU (kuva alla) on saavuttanut eniten ääniä minun kakuistani ja siksi toivonkin, että sitä äänestäisit! Toistaiseksi nyt kun äänestys on ollut 17 tuntia käynnissä, olen kakkosena 9 äänelläni. Johtajalla, rumalla Hello Kitty -kakulla, on 11 ääntä. Paikkaa sinä osaltasi siis tilanne ;)

EDIT: Ääniä nytten 7.6 klo 13:10 14 kpl :)
EDIT: Pääkakulla ääniä 22, johdossa toistaiseksi ollaan (kiitos kaikille!!!), Mansikilla 5, Somewhere Over The Rainbow'lla 3. (7.6 klo 23:44)
EDIT: Ääniä huimat 25 Pääkakulla ja johdossa toistaiseksi ollaan! Mansikilla 6 ääntä ja Somewhere Over The Rainbow'lla 3. (8.6 klo 20:25)
EDIT: Pääkakku edelleen (vielä toistaiseksi) johossa 27 äänellä! Mansikilla 7 ja Somewhere Over The Rainbow'lla 3. (9.6 klo 10:11)
EDIT: Pääkakku on pudonnut sijalle 2. MENE PAIKKAAMAAN TILANNE! Ääniä Pääkakulla 27, Mansikilla 7 ja Somewhere Over The Rainbow'lla 3. (9.6 klo 23:18)

Edit 18.2.2016: Voi miten huvittavaa lukea näitä vanhoja julkaisuja. :D

Pääkakku

Somewhere Over The Rainbow

Mansikki


Kiitos kaikille äänestäneille!

Äänestettyäsi kurkkaa hauskat muffinssit joko täältä suomeksi tai ruotsiksi täältä :)

P.S. Linkkaamani sivu Kotilieden kakkukilpailusivulle saattaa ladata "nettiruuhkasta" riippuen jonkin aikaa, kannattaa vain rauhassa odottaa...!


©2011 • Taikakaulin

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...