17. kesäkuuta 2011

Kääretorttupohja

Tikkuun ei jää mitään = valmis :)
 Siis perus käärispohjan ohje.

Tarvitset:
4 kananmunaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta.


1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi (about 5 min.).


2. Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet taikinaan ja pyöräytä paristi.


3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 °C uunissa 5-10 minuuttia.


4. Kumoa hieman jäähtynyt kääretorttupohja leivinpaperin/voipaperin/alustan päälle, johon on siroteltu sokeria. Sivele pullasudilla jäisellä vedellä "nurjalta" puolelta (leivinpaperi lähtee helpommin). Täytä ja kääri.



©2011 • Taikakaulin

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...