4. kesäkuuta 2011

Etanaravintola Timbaali, Vanha Porvoo


Meidän perheellä on ollut tapana käydä aina jossakin ravintolassa kevätlukukauden viimeisenä päivänä ja niin teimme tänäkin vuonna. Minä sain valita paikan, sillä selätinhän juuri peruskoulun. Olen muuten tyytyväinen päättötodistukseeni, jonka keskiarvoksi nousi oikein 9,4 :). Kaikkein suurin ikävä on silti vielä edelleenkin maailman parasta ala-astetta. Sinne voisin mennä vaikka heti takaisin pulpettia kuluttamaan tai muuten vain käymään. Itse asiassa olinkin siellä juuri säestämässä kevätjuhlia 3. ja 4. luokkien esityspisteellä. Oli tosi kivaa!

Mutta palataanpas taas ruokaan. Oli itsestäänselvyys, että auton nokka kääntyi kohti Porvoota ja loistavaa etanaravintola Timbaalia. Rakastan etanoita ja tilaan ne mieluiten valkosipulikastikkeessa. Alun perin Merja Tammen omistuksessa ollut ravintola on nätti paikka ja siellä on mahdollista syödä niin sisällä kuin katetulla, siistillä terassilla. Itse tilasin tuplasatsin etanoita valkosipulikastikkeessa (yhteensä 12 kpl), äiti ja sisko sellaista herkullista kanaa ja iskä häränfileetä. Tuntui ihan siltä, että olisi ollut jossain ulkomailla. Meitä ympäröineissä pöydissä istui lähinnä ulkomaalaisia ihmisiä ja oli tosi lämmin. Timbaalissa oli esillä myös etanaterraario, jossa etanoita pystyi käydä moikkaamassa - mutta se oli viisainta kenties vasta syönnin jälkeen.

Terassilta

Äidin/siskon kana

Isin härkä

MINUN ETANAT :)

Kukkuu :)

Etana kiinni terraariolasissa

Kun sitä ulos mentiin syömään, niin toki oli jälkkärikin tilattava. Minä, äiti ja iskä syötiin Créme Bruleet tuoreilla mansikoilla. Oli huippuhyvää, nam! Sainkin siitä oivan synttärilahjatoiveen: liekinheitin! Sellainen pieni kaasulla toimiva härpäke, jolla kermapaahtovanukas eli Créme Brulee valmistetaan.

Delicious!
Jättegott!

KIITOS ÄITI ♡♡

©2011 • Taikakaulin

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...