Edit 19.2.2016: No jo on resepti ja kuva, hahaha. :D
Tarvitset:
4 vehnäleipäsiivua
oliiviöljyä
pippuria (jauhettua/rouhtittua)
basilikaa (oikeasti tuoretta mutta mulla kuivattua)
4 graavilohisiivua
6-8 miniluumutomaattia
4 yrttimarinoitua valkosipulin kynttä (valmistaja: Eldorado)
juustoraastetta
kurkun kuorta
1. Paahda leivät joko paahtimessa tai uunissa. Jos teet paahtamisen uunissa, laita uuni 175° - 200°C. Vahdi vieressä koko ajan, kunnes leivät ovat hieman kullanrusehtavia EIVÄTKÄ vielä kovia.
2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda halkaistut miniluumutomaatit pannulla.
3. Lorauta leipäsiivujen päälle oliiviöljyä ja levitä öljy pullasudilla leipien päälle tasaisesti. Rouhi pippuria myllystä ja sirottele basilika samalla tapaa (käytin kuivattua basilikaa näin talvella).
4. Asettele päälle graavilohisiivu ja tomaatit. Ripottele leiville juustoraastetta (mikäli haluat) ja valkosipuli.
5. Jos haluat annokseesi hieman vihreätä, ota kuorimaveitsellä kurkun kuoresta ziibale. Tietenkin jos kätköistäsi löytyy jotain muuta vihreää, esimerkiksi basilikan tai oreganon lehtiä, käytä ihmeessä niitä.
©2011 • Taikakaulin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti