13. heinäkuuta 2013

Terveellinen kombo




Mulla ja mun ystävällä on diili: koska lihoimme saaristossa, niin nyt hommaillaan ne veks. Käytiin ensin neljän jättimäisen koiran kanssa parin tunnin metsälenkillä kuluttamassa kaloreita, sieltä syöksyttiin kuumaan saunaan hikoilemaan ja sen jälkeen syötiin ystäväisen kokkailemia herkkuja.



Ekaksi syötiin ihanaa salaattia, jossa oli tietenkin salaattia, tomaattia, paljon kevätsipulia, porkkanaa, basilikaa sekä suoraan kuumilta pannuilta kipatut jumboherkkusienet sekä halloumisiivut. Nam että olikin hyvää!!

 

Jälkkärinä oli "pannacottaa" luonnonjogurtista kera tuoreiden hedelmien: viinirypäleitä, banaania, nektariinia... Makeus pannacottaan tuli hunajasta, ihanan raikas maku sitruunasta. Kama pysyi koossa liivatteen avulla ja siihen tytisevään kamaan oli hyvä törkätä noi tikut! Ne ovat ohuita ruisleipäsiivuja, jotka on sivelty hunajalla ja sitten paistettu (käsittääkseni uunissa).


Tätä terveellistä ja herkullista jälkkäriä naamaan lapatessamme katsoimme leffan Rakkauden rasvaprosentti. Me oltiin Sompasaaressa kuvatussa kohtauksessa mukana, ja niinhän me siellä näyttiinkin, oikeen kahessa kohtauksessa (tossa alempana kuva siitä ekasta kohtauksesta, josta meijät voi bongata). ;-)

minä                                                                    Pihlis

Nyt mä syöksyn terveystiedon kimppuun, ciao!

©2013 • Taikakaulin

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elämäniloinen blogi sulla!
Itse en ole halloumia maistellut, vaan Suomi-versiona leipäjuustoa muurikkapannulla pyöräytellyt, Nam nam!

Krike kirjoitti...

Voi kiitti ihanasta kommentistasi!! :-) Kandee koklata halloumia, mutta leipäjuusto pannun kautta on myöskin todella hyvää - muurikan kautta varmasti vielä ihanampaa!

Anonyymi kirjoitti...

Nam, näyttää hyvältä <3 mulla on kyllä semmomen läjä-olo kahen viikon kielimatkan (onyhtäkuin lounas mäkkärissä) että tommonen vähän terveellisempi vois olla ihan jees :D

Krike kirjoitti...

Kiitoos! :-) ooh, no voin kuvitella! :-D