29. heinäkuuta 2013

Bagarstugan Café & Vin - Mariehamn, Åland
Moikka moi kaikki te ihanat! Tässä tulee nyt sitten se vika postaus saaristoreissusta - oon miettinyt, että jonkin koosteen tosin voisi vielä tehdä, mut saa nähdä. Eilen tajusin, kuinka vähän lomaa on enää jäljellä ja kuinka hitsin nopeasti koko kesä on mennyt. Reilu viikko lomaa jäljellä, ja siihen ehtii mahtua kaikenlaista kivaa ohjelmaa vielä ennen paluuta pultsaan ja ah-niin-ihanien abikurssien pariin.

Ette voi muuten uskoa, millainen hirveä ikävä mulla ihan oikeesti onkaan tonne saaristoon! Kattelen kuvia ja melkeinpä nyyhkytän, se oli niin mahtava paikka. Pihlis, millon uusiks...!?

Jäätiin Maarianhaminaan jumittamaan yöksi ja sitä seuranneeksi päiväksi, meinaan meijän vanhempien piti lähettää matkustusluvat laivamatkaa varten. Mut sehän ei mitään haitannut, vietettiin reissun vikaa päivää todellakin rentoillen ja Maarianhaminassa pörräten.

Älkää jääkö koskaan missään kaupungissa pyörimään ihan ydinkeskustaan tai kävelykadulle, sillä niillä pikkusemmilla sivukaduilla on usein paljon ihanempia ja idyllisempiä paikkoja niiden superärsyttävien ketjuravintoloiden ja putiikkien sijaan. Meidän piipahdus ihanaiseen Bagarstugan Café & Vin -kaffilaan venähti kolmituntiseksi, mutta silloin kun seura on parasta ja kahvila ihana, ei sillä kellolla oo mitään väliä. 


Meijän piti alun perin mennä syömään vain Ahvenanmaan pannukakut, ja tilattiinkin ne ekana... Lisää kriittisiä pannukakkufiilinkejä on muuten tässä postauksessa!...Mut kuinkas sitten kävikään...? Juurruttiin sinne kahvilan ihanan peräkammarin pöytään ja tilattiin nachosalaatti puokkiin. Voin sanoa, että tää nachosalaatti oli hyvin, hyvin, hyvin kaukana Mäkkärin vastaavasta. Tää Bagarstuganin versio oli tosi ihana kaikkine kukkakaaleineen ja keltaporkkanoineen!
Meidän tohon salaattiin kuului teet, joten kiikutimme kassan kautta teen kaveriksi vielä ihanat, tuoreet pullat. Ne teet olivat muuten ihan uskomattoman ihania, eivät olleet kuulkaas mitään pussiteitä!
tietty syötiin...                              ...mut myös tukkailtiin! 

Ekonomiegatan 2
22100 Mariehamn, Finland

Osa postauksen kuvista © Pihlis

 ©2013 • Taikakaulin

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...