Anna lietesi valurautaisille keittolevyille ja itsellesi pari vuotta yhteiseloa enemmän - eikös se jokin koiranruokamainoskin jotenkin noin mennyt. :D Liesien puhtaana- ja kunnossapitäminen on yksinkertaisuudessaan tosi helppoa, joskin hieman raskasta. Tarvitset vain tuttuja tavaroita, jotka varmasti löytyvät omista kaapeistasi.
Tarvitset:
3-5 sokeripalaa (tummat sokeripalat ovat parempia, eivät sula niin nopeasti kuin valkoiset)
ruokasoodaa
vettä
1. Laita valurautaisen keittolevyn likaiselle reunalle ensin peittävä kerros ruokasoodaa. Lorauta päällä vähän vettä, mutta katso ettei keittolevyn päälle mene turhaa vettä. Anna "muhia" viitisentoista minuuttia.
2. Ota sokerinpala ja hinkkaa sillä reunoja niin kauan, kun mustan ruskea lika on irti. Älä hinkkaa keittolevyn pintaa, vain reunoja.
3. Pyyhi vedellä kastetulla talouspaperilla sokerimurut ja levystä irronnut lika pois.
4. Kuivaa vielä talouspaperilla.
©2011 • Taikakaulin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti