28. heinäkuuta 2011

Tapaus Kotivinkki


Kesäkuun puolivälissä sain sähköistä postia Kotivinkki-aikakauslehden toimituksesta. Siinä kysyttiin, että mitä jos heinäkuun vikaan lehteen tehtäisiin juttu minusta ja tästä blogistani. Toki suostuin.

Kirjoitin reseptin juustokakkuun itse. Koristelun sitten toteutin valokuvaajan räpsiessä kuvia ja toimittajan haastatellessa. Täytyy nyt heti kritisoida, että mun mielestä pari lehtijutun kuvaa oli vähän hassuja valintoja. Noh, pikku juttuja, pitää olla tyytyväinen ja iloinen, että ylipäänsä pyydettiin lehteen!

Lehtijutun kirjoitti Kotivinkin kesätoimittaja Anne Ventelä ja kuvat otti valokuvaaja Kaisu Jouppi. Kyseisen lehden kannessa hymyilee Elena Leeve ja se julkaistiin 27. heinäkuuta. Postaan tekemäni juustokakun kunhan vain saan Kaisulta jonkun kuvan kakusta itse kun en ehtiyt ottaa.

Tämännäköisestä lehdestä löytyy!

 Olisi kiva kuulla palautetta jutun lukeneilta ja mahdollisilta juustokakkua kokeilleilta!

Peeäs Mulla on hurja määrä julkaisemattomia reseptejä, jotka tässä piakkoin yritän postata. Luvassa muun muassa tomaatti-vuohenjuustokeittoa, kinuski-raparperipaistoksia, kanelisolmuja, täytettyjä grillilohia ja kevyttä mustikkapiirakkaa. Ai niin, äitin ja iskän häiden vuosipäivän kakku :)


©2011 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vautsi! Nythän sä oot ihan julkkis, kun ihan lehteen pääsit! :D

Taikakaulin kirjoitti...

Haha :D En nyt ehkä ihan julkkis, mutta kieltämättä kävijöitä on tullut ihan hurjasti lisää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...