30. syyskuuta 2012

Grill & Wok Stockmann @ Itäkeskus
Soiteltuani sormet puhki viuluryhmätunnilla lähdin junalla kohti pääkaupunkiamme, jossa äippä työpäivänsä jälkeen jo odottelikin mua. Googlettelin edeltävänä yönä eri mekkovuokraamoita, ja niin auton nokka kääntyikin Espooseen, jossa sijaitsi yksi vuokraamovaihtoehdoista. Sinne alkeellisessa kauppakeskuksessa sijainneeseen pukuvuokraamoon jämähdimmekin. :-D

Wanhojentanssimekot soviteltuani ja mekkopäätöksiä tehtyäni lähdimme vielä Itäkeskukseen katsastamaan mekkotilanteen ja syömään. Niin mekkojen kuin alkuperäisen ravintolasuunnitelman suhteen meni kaikki ei-niin-suunnitelmien-mukaan - mekkosaldo nolla ja se liukuhihnasushi-paikkakin lähtenyt pois. Kreikkalaisen ravintolan ja Stockan ravintolan väliltä päädyimme Stockan grill & wok -pannujen ääreen. Ajattelimme ottaa halloumiwokit, mutta olihan se halloumi tietenkin loppunut. Sweet&chili -marinoidut tofut ottivat sitten halloumin paikat, ja minä vaihdoin nuudelit riisiin.

Minun, 100-prosenttisen lihansyöjän, mielestä tämä sataprosenttinen kasvisruoka oli kyllä tosi hyvää! Ah nam se marinoitu tofu...
en halua sellaista järkyttävää kermakakkua, jonka kanssa on ongelmana, missä se sun pari sitten tanssii mekon ollessa se pari kilometriä leveä niin eteen, taakse kuin sivuillekin päin. Itse pidän noista mekoista eniten tuosta turkoosista, mitä mieltä te olette? :-)

©2012 • Taikakaulin

11 kommenttia:

Pieni leipurityttö kirjoitti...

Noi keltaset on tommosia ihania Belle-mekkoja :D Mut kaikki on kyllä tosi kivoja!

pienileipuritytto.blogspot.com

Taikakaulin kirjoitti...

Onhan nuo keltaiset aika Bellejä, ja jos mulla olisi tummat tai edes vähän tummemmat hiukset sekä nätin päivettynyt iho, sopisivat noi keltaiset mekot varmaan vielä paremmin. :D

Hanna kirjoitti...

Minusta tuon kakkosmekon malli on kaunis. Olet kuitenkin niin vaalea, että vaalealla mekolla kokonaisuudesta tulee hieman valju. Paras on minusta tuo ykkönen.

Anonyymi kirjoitti...

tuo kolmosmekon yläosa sopii sulle tosi hyvin! mutta alaosa sais olla ennemmin tollanen suora. Ja värinä toi turkoosi on ehdottomasti paras. :)

Taikakaulin kirjoitti...

@ Hanna: Oon sun kanssa samaa mieltä!

@ Ano: Jep, toi kolmonen oli kanssa yllättävän painava. Mietin, että miten sen kanssa vois mukavuuden nimissä oikeen tanssia? :D

Pihla-Ottilia kirjoitti...

Kyllä se turkoosi paras on (vaikka onkin sininen!) :)

Taikakaulin kirjoitti...

Pihlis se on oikeesti sellanen vihertävä, tää iPad kuva vaan vähän vääristää :-D taitaa kuitenkin mekon metsästys jatkua!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti turkoosi, väri pukee Sinua parhaalla mahdollisella tavalla! - Liinu

Taikakaulin kirjoitti...

Kiitos mielipiteestäsi, Liinu! Päätin kuitenkin vielä jatkaa mekkoetsintöjä... :-)

Rouva Kukko kirjoitti...

Mä tykkään kans että toi turkoosi. Noi keltaiset on sulle tosiaan liian pliisut ku oot vaalee, punainen on myös ihan jees, mutt ite en diggaa tuosta röyhelöhelmasta. Se voi kyllä tuntua ihanalta päällä kun kävelee.

Taikakaulin kirjoitti...

Itse asiassa tuollaset röyhelöhelmat ainakin mun mielestä tuntuivat aika epämiellyttäviltä! Turkoosi oli aika kiva, mutta ei tarpeeksi, joten etsinnät jatkuu.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...