26. toukokuuta 2012

Ravintola Silvoplee
Soittelin perustason viimeisen eli 3/3-tasotutkinnon viululla ja se meni tosi hyvin! Olin ja olen niiiin tyytyväinen ja sekaisin juuri tuosta tutkinnosta, että talviturkki sai luvan lähteä tänään! Aika ihanan raikasta (ja kylmää) siitepölyvettä! Tutkinnosta kirjoittelin vähän enemmän tuonne julkaisun loppuun.

Kaikki tutkintoni olen soittanut Kalliossa, ja suuntasimmekin äidin kanssa Satu Silvon kasvisruokaravintola-kahvilaan, joka sekin Kalliossa sijaitsee. Olimme Silvopleessä heti viisi minuuttia sen aukeamisen jälkeen, jolloin siellä oli jo ajankohtaan nähden aika paljon ihmisiä syöpöttelemässä. Ruoka oli oikein hyvää ja terveellistä! Miinusta paikka saa kuitenkin tylsähköstä sisustuksestaan.


äitykän

munSilvopleessä keskellä sitä tilaa on sellainen iso buffetpöytä, josta saa noukkia itselleen kaikkea namia. Tällä kertaa sieltä löytyi erilaisia ituja, oliivipyrettä, feta-brie-mansikkasalaattia, sipuli-omenasalaattia, parsa-juustokastiketta, spaghettia, perunaa, lukuisia erilaisia salaatteja sekä erilaisia tuoreita hedelmiä. Eli ensin lautanen täytetään ruoalla, sitten se punnitaan ja painon mukaan maksetaan. Vesi ja tuore sämpylä voin kera kuuluvat hintaan (meidän 2 "lautaset täynnä" annosta maksoivat noin 20 €) Oli maukasta!

vein viuluopelleni vähän viulu- ja G-avainkeksejä!

Tosiaan suoritin 3/3-tasotutkinnon viululla, ja se meni ihan tositosi hyvin! Tutkinnossa soitin A. Vivaldin A-molli konsertosta osat I Allegro ja II Largo sekä Järnefeltin Berceusen eli Kehtolaulun, erään etydin sekä A. Piazzolan Oblivion-kappaleen sovitettuna kahdelle viululle. Lisäksi vielä prima vista (ensi näkemältä), joka meni ylihyvin. Raadin kerrottua primavistan arvosanan erinomainen 5/5 aloin oikeesti itkeä! Tutkinnosta kokonaisuudessaan sain kiitettävän 4/5. Oon tosi onnellinen! Kiitos ihanille soitonopettajalleni ja säestäjälle sekä kaikille muille, jotka jotenkin tutkintooni liittyivät!


Kotiin tulimme Silvopleen ansiosta mahat täynnä, ja matkalla poikkesimme Tuusulan Confettiin, josta mukaan lähti ale-muffinssivuokia, kultaista maalia ja pyörivä kakkualusta, jonka äiti osti mulle hyvin menneestä tutkinnosta. Kiitti äiti <3

Ravintola Silvoplee
Toinen linja 3
00530 Helsinki (Kallio)

©2012 • Taikakaulin

8 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

hei tosi hyvin menny toi sun tutkintos, syytä ollakki vähän sekasin! ;)

Taikakaulin kirjoitti...

samoilla linjoilla! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta suorituksesta! :) Ja kekseliäitä keksejä muuten... :D

Taikakaulin kirjoitti...

Kiitos kiitos! :-)

Hilkka kirjoitti...

Onneksi olkoon:))
Tiedän tuon Silvon paikan vaikka en siellä olekaan käynyt. Aikoinaan hänellä oli Hirvensalmella ravintola/hoitoja antava "laitos" ja siellä oli kyllä tosi upea sisustus:))

Taikakaulin kirjoitti...

Kiitos Hilkka :) Itse asiassa Hirvensalmella on vieläkin Satu Silvon ravintola. Täytyykin käydä siellä, kun sinne päin tulee joskus mentyä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosti menneestä tutkinnosta! Tee joskus videopostaus jossa soitat, haluaisin kuulla soittoasi :)

Taikakaulin kirjoitti...

Kiitti! Muistaakseni tammikuussa meinasin laittaa kappaleen joulukonsertista, mut blogger ei tukenut sitä tiedostoa.. Ja toisaalta tää on leivonta- ja ruoanlaittoblogi, ei musiikki. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...