Edit 16.2.2016: Vaikka kuvat ovat näköjään jotenkin vain kadonneet, kannattaa näitä herkkuja silti ihmeessä kokeilla!
Valkosuklaa + turkinpippurirouhe = aivan ihanat konvehdit <3
Tarvitset:
4 palaa maitosuklaata
260g valkosuklaata
n. 1/2 pss turkinpippurirouhetta (maun mukaan)
1. Sulata maitosuklaa (laita suklaa Minigrip-pussiin ja laita pussi osittain kiehuvaan veteen esim. mukissa). Spritsaile konvehtimuottien pohjille kapeita kiekuroita ja laita jääkaappiin jäähtymään. (Nämä koristekoukerot näkyvät siis konvehtien pinnalla, kun konvehdit kipataan muoteista pois.)
2. Sulata valkosuklaa löysäksi. Jäähdytä sitten paksummaksi. Lämmitä uudelleen niin, että se sulaa ja löystyy hieman. Tällainen pikatemperointi á la Taikakaulin. :D
3. Sekoita turkinpippurirouhe valkosuklaaseen ja lusikoi muotteihin - nopeasti etteivät maitosuklaaspritsailut ihan täysin sula. Anna jähmettyä pakkasessa tai jääkaapissa.
©2011 • Taikakaulin
Valkosuklaa + turkinpippurirouhe = aivan ihanat konvehdit <3
Tarvitset:
4 palaa maitosuklaata
260g valkosuklaata
n. 1/2 pss turkinpippurirouhetta (maun mukaan)
1. Sulata maitosuklaa (laita suklaa Minigrip-pussiin ja laita pussi osittain kiehuvaan veteen esim. mukissa). Spritsaile konvehtimuottien pohjille kapeita kiekuroita ja laita jääkaappiin jäähtymään. (Nämä koristekoukerot näkyvät siis konvehtien pinnalla, kun konvehdit kipataan muoteista pois.)
2. Sulata valkosuklaa löysäksi. Jäähdytä sitten paksummaksi. Lämmitä uudelleen niin, että se sulaa ja löystyy hieman. Tällainen pikatemperointi á la Taikakaulin. :D
3. Sekoita turkinpippurirouhe valkosuklaaseen ja lusikoi muotteihin - nopeasti etteivät maitosuklaaspritsailut ihan täysin sula. Anna jähmettyä pakkasessa tai jääkaapissa.
©2011 • Taikakaulin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti