14. lokakuuta 2013

Kinuskilla, KellokoskiHellurei ja hitsin hellät sormenpäät! Leikkasin tossa tulikuumia bageleita halki ja tällä kertaa onnistuin polttamaan sormet, vaikka olevinaan tosi nopeasti homman hoitelin (miten niin mun oli pakko leikata ne kuumina)... Keskiviikkona täällä blogin puolella on tosiaan luvassa ah-niin-ihania jenkkilän bageleita suomalaistettuna versiona, mut tänään saatte maistiaisen tästä ihanasta kahvilasta.


maalaislimppuja

Mä kun luulin mun syysloman olevan ihan tyhjä, niin kaikkea kanssa - vikaa sunnuntaita vaille ihan täys! Tänään oltiin parin ystäväisen kanssa kaikki ekaa kertaa Kellokosken Kinuskillassa - ihan uskomattoman ihanassa, avarassa ja idyllisessä kahvilassa. Tarjolla oli vaikka mitä huikean herkullisen näköistä kakkua ja piirakkaa sekä todella ihana lounasmenu! Mä ja Rebe otettiin lohi-purjo- sekä tomaatti-mozarellapiiraspalaset, jotka jaettiin puokkiin. Vähän jos oltais hoksattu pyytää enemmän lämmitystä, olisivat ne olleet ihan huippu hyvät - olivat oikein maukkaat tosin silleen astetta viileempinäkin versioina.
Kinuskillassa on ihania yksityiskohtia ja se hehkuu lämmintä mutta jylhää maalaisromantiikkaa. Paikka on super avara ja valoisa, ja tilaakin on tosi mukavasti. Sijainti on semisti huono, mutta onneksi selkeät kyltit ohjaavat ihan perille asti. Pikaohjeena voin vinkata, että ihan K-Supermarketin tienoilta koukataan kohti koskea, ja siellä se tönöttää - ihanainen Kinuskilla!

kanssamussuttajat

Kinuskilla - kahvila ja sisustus
Vanha valtatie 190
04500 Kellokoski

©2013 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Raita kirjoitti...

Haastoin sut tässä jo jokin aika sitten, mutta en tiedä oletko huomannut asiaa? Tässä on linkki haasteeseen; http://postittelijanleipomukset.blogspot.fi/2013/09/pieni-palanen-minua-haaste.html

Terkuin, Raita

Taikakaulin kirjoitti...

Moikka, en ollut ollenkaan huomannut!! Vastailen kunhan vain ehdin :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...