Heräsin tänään, lauantaiaamuna, ihmeellisen aikaisin. Funtsailin, että jos tekisin Sara La Fountainin reseptillä todella suklaista kakkua, jaksaisin kenties lukea edes pikkusen tulevaa koeviikkoa varten. Lahjattomathan lukee, vai mitenkäs se nyt menikään.
Sara La Fountain kehotti viemään tämän reseptin kesämökin reseptikätköihin tämän helpon valmistuksen takia, mutta mitenkäs viet, kun ei ole kesämökkiä. Mitä nyt mökkiin tulee, oon niin kade kaikille, joilla sellanen on!
Muuten, heti paiston jälkeen tämä kakkunen on ihan löysääää, joten kannattaa asuttaa kakkua sen jäähdyttyä jääkaapissa. Pysyy nääs kiinteämpänä.
Tarvitset: (24 cm tai kaksi 15 cm)
1 dl kaffeeta (puuhellalla keitetty pannukahvi paras)
250g taloussuklaata
250g voita
2 dl sokeria
4 kananmunaa
korppujauhoja ja voita
tarjoiluun: tomusokeria, kermavaahtoa
1. Mittaile kaffe ja suklaa kuumankestävään kulhoon ja laita vesihauteeseen. Anna sulaa tasaiseksi, sekoittele.
2. Lisää voi ja sokeri sulaan kaffe-suklaaseokseen. Sekoittelepa taas. Jäähdytä kunnolla.
3. Riko kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Paina irtoreunavuokaa isompi pala leivinpaperia vuokaan, voitele se ja korppujauhota. Kaada taikina irtoreunavuokaan ja paista 175 °C noin tunti.
valmis taikina :----D |
©2012 • Taikakaulin
2 kommenttia:
Nam! Ja hyviä kuvia sinulla blogissasi muutenkin. Millä kameralla kuvaat?
-Heidi
Voi kiitos paljon! Isugin järkkäriä yleensä lainailen, ja se lienee Sony Alpha DSLR-A330. Joskus otan omalla pokkarillanikin ja Sony sekin.
Lähetä kommentti