Nämä ovat hieman samantyyppisiä, kuin aiemmin tekemäni Marja-omenakimarat, mutteivät niin maustettuja. Perus mustikka toimii aina ja kauran kanssa se on nami yhdistelmä. Tosi nopea ja herkullinen vaikkapa vaniljajäätelön kera.
Tarvitset:
70g voita tai margariinia
1 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 1/2 dl mustikoita
2 rkl perunajauhoja
3 tl vaniljasokeria
1. Sulata rasvaa hieman pehmeämmäksi ja yhdistä se kaurahiutaleiden, vehnäjauhojen sekä sokerin kanssa.
2. Laita mustikat lautaselle ja sekoita perunajauhot sekaan. Lisää vaniljasokeri.
3. Painele jokaisen kulhon pohjalle ja vähän reunoille kauraseosta. Nosta lusikalla päälle mustikoita ja ripottele päälle loput kauramuruseoksesta. Paista 200 °C, kunnes pinta nätin ruskea.
©2011 • Taikakaulin
4 kommenttia:
Mustikka ja kaura tosiaan on ihana yhdistelmä :-) Nam!
Jep jep : )
kuinka monelle tästä reseptistä riittää? :)
En ole aivan varma, mutta muistelisin paistovuokien määrän perusteella 4 :)
Lähetä kommentti