29. toukokuuta 2011

Sokerikreemi


Täytyy myöntää, etten tiedä mitä eroa oikeasti on sokeri- ja Voikreemeillä. Mulle Voikreemi on kuin sokerikreemi, mutta tehty oikeasta voista. Sokerikreemi taas on sokeria ja margariinia. Näillä mennään, joku tietoinen voi valottaa mua :D Joka tapauksessa jompaa kumpaa kannattaa sipaista marsipaanin ja sokerimassan alle vettymisen estämiseksi. Tämä sokerikreemi on muuten paljon paremman makuista (=mauttomampaa) kuin Voikreemi.

Tarvitset:

110g margariinia
4 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
1 rkl vettä



1. Pehmitä margariini sähkövatkaimella. Lisää sokerit ja vispaa sekaisin. Lisää vesi. Levitä kakun päälle.




©2011 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tää ohje pelasti mun päivän

Krike kirjoitti...

Jee kiva kuulla :-D