Täytyy myöntää, etten tiedä mitä eroa oikeasti on sokeri- ja Voikreemeillä. Mulle Voikreemi on kuin sokerikreemi, mutta tehty oikeasta voista. Sokerikreemi taas on sokeria ja margariinia. Näillä mennään, joku tietoinen voi valottaa mua :D Joka tapauksessa jompaa kumpaa kannattaa sipaista marsipaanin ja sokerimassan alle vettymisen estämiseksi. Tämä sokerikreemi on muuten paljon paremman makuista (=mauttomampaa) kuin Voikreemi.
Tarvitset:
110g margariinia
4 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
1 rkl vettä
1. Pehmitä margariini sähkövatkaimella. Lisää sokerit ja vispaa sekaisin. Lisää vesi. Levitä kakun päälle.
©2011 • Taikakaulin
2 kommenttia:
Kiitos tää ohje pelasti mun päivän
Jee kiva kuulla :-D
Lähetä kommentti