1. lokakuuta 2011

Suklaaganache


Eli suklaakuorrutetta näin suomeksi. Über helppo valmistaa ja tämän minun käyttämäni tumman suklaan voi täysin hyvin vaihtaa maito- tai valkosuklaaseen kerman määrää hieman muuttaen.


Tarvitset:

140g tummaa suklaata
n. 1 dl kuohukermaa
nokare voita
-
200g valkosuklaata
n. 1/2 dl kuohukermaa
 -
140g maitosuklaata
3/4 dl kuohukermaa


1. Sulata suklaa syvällä lautasella mikrossa.
2. Kuumenna kerma, mutta älä anna kiehua. Lisää suklaa kermaan. Sekoita niin kauan, kunnes se on tasaista massaa. Voit laittaa kattilan liedelle jälkilämpöön. Lisää nokare voita (=kiiltävä pinta).


Peeäs Osviittaa Kinuskikissalta.


©2011 • Taikakaulin

Ei kommentteja: