28. helmikuuta 2016

Ihana vihersalaatti pinjansiemenillä ja parmesaanilla

Yhteistyössä: Exotic Snacks

Tää on ehkä universumin helpoin salaatti! Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista. Särmää salaatti saa aromikkaista parmesaanijuustolastuista, ja oliivirakastajien kannattaa ehdottomasti heittää sekaan ihania vihreitä oliiveja. Sekaan vielä loraus oliiviöljyä ja myllystä pippuria, niin jo on nopsasti salaatti vaikkapa illanistujaisiin valmis.

Parhaiten tällainen yksinkertainen ja kevyt salaatti sopii lisukesalaatiksi esimerkiksi jonkin piirakan kylkeen, mut voihan tätä tietty tällaisenaankin syödä. Tällaisenaan tää salaatti ei ole kyllä mitenkään nälkää pitävä tai ruokaisa, mutta tokihan tätä voi tuunata ihan oman mielen mukaan lisäämällä sekaan vaikka broileria tai tofua.

Ja siis hei, melkeen maaliskuussa jo mennään! Kesää kohti ❤︎


Tarvitset
Exotic Snacks pinjansiemeniä (pinjenötter naturella, 1pss / 50g)
punamangoldia
tammenlehtisalaattia
babypinaattia
vuonankaalia (ei näytä yhtään kaalilta)
rucolaa
vihreitä oliiveja
parmesaanilastuja
oliiviöljyä
pippuria myllystä


Tähän salaattiin voi käyttää aivan hyvin myös valmiita salaattisekoituksia, jos jokaisen eri salaatin raahaaminen ostoskoriin tympii tai muuten vaan haluaa nopsasti ja yksinkertasesti salaatin kasaan.1. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda pinjansiemenet. Siemeniin saa tulla nättiä kullanruskeaa väriä.
2. Revi ja sekoita salaatinlehdet kulhossa. Lisää puolitetut oliivit ja parmesaanilastut. Lorauta oliiviöljyä ja rouhi pippuria myllystä. Pyöräytä ainekset sekaisin. Lisää lopuksi paahdetut pinjansiemenet ja tarjoile.


Yhteistyössä

©2016 • Taikakaulin

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...