30. maaliskuuta 2014

Kinuskillan amerikkalainen brunssi


Heipsanssaa ja ihanan aurinkoista kevättä kaikille! Kirjotukset ovat tosiaankin nyt ohi, ja ne menivät vallan kivasti. En halua kertoa alustavia tuloksia täällä blogissani, mutta toukokuussa lopullisten tulosten ollessa selvillä valottelen asiaa. Vaikka itse ylioppilaskirjoitukset ovatkin ohi, ei lukeminen ole lähelläkään loppua. Pääsykoemateriaalit pitävät vielä hyvän aikaa todella kiireisenä, mutta onneksi ainakin viikonloppuisin ehtii vähän relata ja käydä esimerkiksi brunssilla.

Hypättiin Veen kanssa autoon ja ajeltiin Kinuskillaan herkulliselle amerikkalaiselle brunssille. Kinuskillan brunssi Jenkkilän tapaan on parikymmentä euroa, ja ainakin meidän mielestämme hintansa väärti. Kumpikaan meistä ei tosin ole mikään brunssikonkari, eikä vertailukohteita sen takia juuri ole. 

Tarjolla oli Kalifornian salaattia, koipinuijia, pekonia, erilaisia makkaroita ja kastikkeita, mustikkaisia Ameriikan pannukakkuja vaahterasiirapilla, bageleita, paahtoleipiä, croissantteja kera vaikkapa Nutellan, vihannesten, leikkeleen tai juuston. Lautaselle sai poimia myös tuoreita hedelmiä, kuten ananasta, banaania ja viinirypäleitä. Jälkkäriksi oli tarjolla mutakakkua, vaahtokarkkeja sekä popcorneja. Juomapuolella oli perus brunssisetti: appelsiini- ja omenamehua, vettä, kahvia sekä haudutettua teetä.

Söimme tunnin putkeen, eikä ollut epäilystäkään, oliko vielä nälkä. Suosittelen Kinuskillan jenkkibrunssia ihan kaikille - jokainen löytää sieltä itselleen aivan varmasti jotain! Joudun kyllä nyt heti syömään sanani, sillä en kiinnittänyt huomiota, miten erikoisruokavaliot oli huomoitu vai oliko ollenkaan.. Keliaakikolle ainakin popparia, hehheh...


Kinuskilla - kahvila, sisustus
Vanha Valtatie 190
04500 Kellokoski

©2014 • Taikakaulin

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Kylläpä näyttää herkulliselta...nam...nam :-)
Odottelen sitten niitä yo-tuloksia, kaikesta päätellen ovat menneet hyvin ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Burbs ja röyh tuon ruokamäärän jälkeen!

Taikakaulin kirjoitti...

Kiitos mukavasta kommentistasi Hilkka! Brunssi oli todella herkullinen, ja yo-tulokset kerron heti toukokuussa, kun ovat varmoja. :-)

Haha anonyymi, ei nyt sentään ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...