6. tammikuuta 2013

Don Corleone, Kauppakeskus Kamppi


Ihan ekaksi oikein tosi ihanaa uutta vuotta 2013 kaikille!

Ihan viime vuoden vikoina päivinä oltiin mun poikaystävän (luit oikein, että hyvästit niille ikisinkku vielä 50-vuotiaanakin -tilityksille !) kanssa syömässä Kampin kauppakeskuksen italialaista ruokaa tarjoavassa Don Corleone -ravintolassa. En ollut ikinä törmännyt tähän ravintolaan saati sitten siellä syönyt, vaikka se sijaitsee ihan niiden ..yksien rullaportaiden.. vieressä. Otettiin molemmat pastaa - oli tosi hyvää ja ihan tositositosi täyttävää!


Alkupalana pöytään tuotiin leipää ja sellasta mustista oliiveista tehtyä oliivitahnaa.


Itse otin Tortelliini ai Dragoncello -pastan, jossa oli Ricotta-pinaatti -tortelliineja kermaisella rakuuna-voikastikkeella (á la carte nro 27). Namii oli hyvää!!


Ja sitten poikaystävä otti samaiselta pastalistalta Cappelletti Siracusani -pastan. Siinä oli lihalla täytettyä pastaa, parmankinkkua ja rucolaa kermaisella tomaattipestokastikkeella (á la carte nro 25). Mä maistoin tosta vähän rucolaa ja täytyy sanoa, että ei ollut sellasta normaali überkitkerää rucolaa, jota oon yleensä syönyt hampaat irvessä. :-D


Ja tolta se paikka näyttää siitä pöydästä, missä me oltiin. Napsin nää kuvat (paitsi eka kuva täältä) pikapikaa iPhonella, good enough. ;)


Kampin kauppakeskus
Urho Kekkosen Katu 1
00100 Helsinki


Peeäs Ekana päivänä tammikuuta Taikakaulin täytti kaksi vuotta, apua miten aika on kulunut ihan hirmu nopeesti...!

©2013 • Taikakaulin

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3

Taikakaulin kirjoitti...

:-)

kissanminttu kirjoitti...

Onnea hirmusti poikaystävän johdosta!
Minä ja kaverini ollaan nyt mitä todennäköisimmin aloittamassa leivontakerhon ohjaaminen, olisko sulla kokeneempana jotain vinkkejä antaa? :)

Taikakaulin kirjoitti...

Kiitti paljon kissanminttu! :-) Hmm öö, ekana tuli mieleen, että ei kannata mitään kauheen monimutkasta tehdä, varsinkaan jos kyseessä on pienempiä lapsia. Eli suht simppeliä mut silti kivaa leivottavaa. Ja suosittelen varaamaan "hyppelyaikaa" leipomisen lomaan. Sillä mun leivontakurssilla käydään/käytiin aina välillä leikkimässä leivonta-aiheisia leikkejä ja ihan vaan juoksemassa salissa, niin kummasti taas jaksoi keskittyä leipomiseen. :)

kissanminttu kirjoitti...

kiitti vinkistä, johonkin väliin siis aina leikkejä ja pelejä! Ja ohjeet otetaan 4h:n TOP tehtävistä, sinne on koottu helppoja ( ja vaikeampiakin) reseptejä, joiden mukana on jokin muukin tehtävä. Suosittelen vilkaisemaan, vaikka ei olisikaan neljähoolainen!

Sonza kirjoitti...

Hei! Ihana blogi siulla! Blogistani löytyisi haaste sinulle.

Taikakaulin kirjoitti...

@ kissanminttu: kiitti vinkistä, täytyykin vilkaista :)

@ Sonza: oi kiitos!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...