26. lokakuuta 2012

Hälssingin ruokamessut 2012


Nykyään ruokamessut ovat jotenkin niin hitsin supistuneet, eikä ainakaan näin torstaina Helsingin koululaisten siellä pyöriessä ja kaikki vähäisetkin maistiaiset hamutessa ilmaisia maistiaisia sun muita ole juuri tarjolla, höh.

Messuilla oli kuitenkin kiva käydä syömässä kilpaa hesalaisten pikkulasten kanssa, vaikka tämänkertainen messukaverini eli siskoni ei ollut ihan yhtä innokas ravaamaan maistiaispisteeltä toiselle ja taas takaisin kuin mitä olisin vaatinut...

Kari Aihinen ja alamaiset

Uutena tuttavuutena oli alemmissa kuvissa näkyvä sipsikoju, josta pinsetöitiin erilaisia sipsejä kipposeen. Tää oli kiva!Tarjolla oli hassuja kahveja, joita siskosen kanssa käytiin ryypiskelemässä. En juo nykyään enää kahvia, kun en vaan pysty, mutta jotenkaan näistä ei tullut mitään vatsakipuja. Jee!Jos haluaa oikeesti superpahan olon, niin sitten kannattaa ostaa British Fudge Companyn fudgeja. Mun mielestä ne lähinnä muistuttaa saippuapaloja, enkä sen yhden ostokerran jälkeen erehdy koskaan tuhlaamaan mun jo valmiiksi olemattomia rahoja niihin.


tätä ei varmaan tarvi selittää ;D

varmaa parasta puuroa ever!


mustikka-kaurapöperö oli vähän jännää :-D

suuuri rakkauteni James Dean ❤

pakotin siskon Kamppiin frozen yoghurtille ❤

©2012 • Taikakaulin

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hee, kaikenlaisia herkkujahan sieltä löytyi... ;D

Taikakaulin kirjoitti...

Jepjep :-D

Pihla-Ottilia kirjoitti...

voi että, no ens vuonna sit taas yhessä! :)

Taikakaulin kirjoitti...

jeps, ei toi siskonen siellä jaksanu pyöriä kun pari tuntia... :--D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...