3. tammikuuta 2012

VIENNA CALLING!

Regina-hotellimme vierestä

 Piipahdimme koko perheen voimin Joulun välipäivinä Wienissä. Valitettavasti Wienin joulutori oli mennyt kiinni jo jouluaattona, mutta tokihan sieltä löytyi kaikkea muuta jouluista ja kivaa. Olimme Wienissä neljä päivää, 26.-29. joulukuuta.

Tässä alla kuvia Wienistä :)



Mua ärsytti: miksi piti mennä Mäkkäriin !?

Knöödelimunakasta, salaattia ja tuoretta aplarimehua

Vas. pesto-valkosipulipasta, oik. pöydällä tuoreita mausteita, josta sai nyppiä

Tuo yllä oleva kuva on napsattu sellaisesta hauskasta ravintolaketjusta, Vapianosta. Sisään tepastellessasi saat käteesi kortin, ja sitten saat hakea ruokaa itsellesi muun muassa pitsa- ja pastapisteistä. Korttia vingutetaan ruokaa hakiessa lukijan läpi, ja ihan lopuksi maksetaan kortille kerääntynyt lasku. Parasta oli se, että ruoat tehtiin tilausvaiheessa siinä paikan päällä, ja siinä sivussa sai katsella ruoan valmistumista ja jutella kokin kanssa.

Visuaalisesti ruma, mutta nami salaatti sekä valkosipulileipä
 Puolestaan tuossa yllä olevassa kuvassa on minun ruokani kauppakatu MariahilferstraBen Mariahilferbräu -ravintolassa. Salaatti oli hyvää, joskin tosi ruma esillepano. Valkosipulileipä oli taivaallista!

Äidin gulash-lihakeitto ja reissun ainoa Apfelstrudel

Aevan ihana salaatti

Ihana kahvilaketju - Der Mann

Käseschnecke eli juustokierre

Minä luonnontieteellisessä museossa

Koneessa ekoleipää ja AURINKO for a long time!
 
Tämä oli näky sitten kotonamme...

©2012 • Taikakaulin

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuttuja maisemia! Olen itsekin käynyt Wienissä kaksi kertaa. Viime kerralla löysin kaksi loistavaa kakkukauppaa. ;) Laitoin niistä postauksen blogiini ostoksiin. Löytyi monenlaisia tarvikkeita, joita ei Suomesta saa. Loistavia kuvia olet ottanut. =)
-Kakkumonsteri

Krike kirjoitti...

Hei kiitos Kakkumonsteri! :) Jou, tää oli mun toinen kerta Wienissä, ekalla kerralla kävin jossakin ihanassa leivonta- ja ruoanlaittotarvikekaupassa, nimeä en kyllä enää muista... Lähdenkin sun blogiin etsimään Wien-postausta! ---->

nami-hiiri kirjoitti...

Wienistä pitää hiirikin ja poikkeaa silloin tällöin, kun on niiiin lähellä!
Ja sitten 'Kolmen kuninkaan pullakakkua' haukkaamaan. Pidä peukkua, että saan pullasta 'kunkun' niin saan kruunun päähäni. Nuo maisteluavustajani on saatava ojennukseen - ja tiskaamaan :D

Hyvää Loppiaista!

Krike kirjoitti...

Wien on ihana paikka. Pidän peukkuja!! Varmasti kruunu onnistui ja toivottavasti sait avustajat tiskaamaan. :)

Krike kirjoitti...

Ja maukasta loppiaista sinullekin, nami-hiiri! :)