15. maaliskuuta 2015

Jäätävän hyvää yliopistosapuskaa

2,60€
Paistettuja silakoita perunamuusilla ja kermaviilikastikkeella, salaattibuffet
@Ravintola Pihvinikkari (ei kampusrafla)


Keväisen pirteätä maaliskuuta! Mä oon back in business susirajalla eli opiskelut ovat pitkän tauon jälkeen vihdoin alkaneet ja nepä ovatkin pitäneet mut vaihteeksi melko kiireisenä. Opiskelujen lomassa käydään usein syömässä meidän yliopistolla sijaitsevissa Amican ravintoloissa, joissa on ihan tajuttoman hyvää ruokaa noin niin kuin hintaan nähden. Yliopiston kampusravintoloissa pääsääntöisesti päivän perusateria kustantaa opiskelijalle 2,40€ ja kevyt keittolounas taas 1,90€. Valmiiksi kootusta salaattiannoksesta pitää pulittaa vaatimattomat 2,60€. Näiden Amican kampusraflojen lisäksi tässä kaupungilla on myös muita Amican ravintoloita, joista opiskelija saa loistavan aterian 2,60€ hintaan eli himpun kalliimmalla kuin nuissa varsinaisissa kampusravintoloissa.

Tavalliselle pulliaiselle (lue: ei-opiskelijalle) nää sapuskat maksaa sellasen reilut seitsemän euroa, mikä on kyllä joistain ruoista sika paljon. Toisaalta ateriaan kuin ateriaan kuuluu salaatti-, leipä- ja siemenbuffetit, jotka ovat melko hyvät. Hintaan sisältyy myös aina kaksi juomaa: veden lisäksi saa valita mehun, maidon, piimän tai kotikaljan. Ei varmaan tarvitsisi edes kertoa, että mun mielestä hinta-laatusuhde on opiskelijoiden annoksissa useimmiten aivan kohdallaan.

P.S. Mulla oli tänään lauantaina koulua seitsemän tuntia (kyllä), ja ihan harmittaa, kun en tajunnut ottaa kuvaa tämän päivän lounaasta. Oli nimittäin sen verran herkulliset yrttiöljyllä marinoidut lihapullat että nam. Jos lukiossamme oli maistuvat ruoat, niin nämä yliopistomätöt vasta gourmeta ovatkin, haha.

2,40€
Rapeat kalapalat kermaviilikastikkeella, limellä, tilliperunoilla, kukkakaalilla, punajuurella, oliiveilla ja vihersalaatilla
@Ravintola Verola

2,60€
Juustoinen broileri-nachosalaatti currykastikkeella
@Ravintola Verola

2,40€
Kaalilaatikkoa puolukkahillolla, coleslaw-salaatilla, vihanneksilla ja oliiveilla
@Ravintola Verola

1,90€
Juustoinen peruna-purjososekeitto
@Ravintola Natura

2,40€
Rapeita kananugetteja currykastikkeella, perunoilla, marinoiduilla pavuilla, vihersalaatilla
@Ravintola Carelia

2,40€
Hapanimeläpossupataa, ohra-riisiä, salaattibuffet
@Ravintola Verola
 ©2015 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Raita kirjoitti...

Törkeen hyvän näköstä safkaa! Tykkään! :)

Taikakaulin kirjoitti...

Hyvää se tosiaan onkin :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...