9. toukokuuta 2013

Lohi-limpputapakset




Tänään mun sisko täytti 16 vuotta, ja mutakakun kaveriksi tein näitä ihania lohi-limpputapaksia. Resepti näihin lohiversioihin on sika simppeli ja tosi nopea, ja limpun voi vaihtaa myös naminami rieskoihin. Tarjolla oli myöskin äidin tekemiä juustotapaksia.

Olin eilen katsomassa siskon yläasteella niiden ysitansseja, joista nyt arvatenkin tuli mieleen mun omat lukion wanhojen tanssit. Lupasin silloin helmikuussa julkaisevani lisää kuvia wanhoista, ja postauksen lopussa nyt näättekin yhden tangotaivutuksen. Kuva tosin on ylirumasti blurrattu, mutta en muilta kuvassa olevilta lupaa naamojen nettijulkaisuun ole kysynyt. Koska kirjoitus ei nyt kulje - ei sitten mitenkään - hilppasen jääkaapille tapasvarkaisiin ja toivottelen kaikille ihania, lohenmakuisia kevätpäiviä! ;-)

Tarvitset:
1/2 pkt maalaislimppua (noin 5-6 leipäsiivua)
1/2 dl maitoa

täytteeseen:
150g graavilohta
3/4 prk (á 200g) ruohosipulituorejuustoa (Bonjour)
1/2 prk (á 200g) maustamatonta tuorejuustoa
1/4 dl tilliä, silputtuna
pippuria myllystä
2 tl sitruunamehua

koristeluun:
tilliä


1. Leikkaa leivät neljään samankokoiseen palaan. Kostuta maidolla.
2. Leikkaa graaviolohi pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
3. Lusikoi kama tapasleivän päälle ja koristele tillillä.


Peeäs Tässä alla vähän kuvia viime viikoilta ja kuukausilta...


siskolle!


siskolla partyt kotona, mä partyilen mummulaan..



©2013 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää ois niin helppoja... kun tulis vaan tehtyä! ;)

Krike kirjoitti...

Jepjep, nää tosiaan on ihan superhelppoja :-)