1. huhtikuuta 2011

Keksimurupohja

 http://2.bp.blogspot.com/_MORRTyPyg5I/TTRPhkSgw1I/AAAAAAAAAZg/S91Q1WFzZaw/s1600/lakkahyydykekakku_3.jpg

Tämä pohja sopii siis hyydytetyille kakuille. Halkaisijaltaan tällainen sopii 22-26 cm pohjaan. 15 cm halkaisijan pohjaan saat sopivan puolittamalla kaikki ainekset.


Tarvitset:

220g Digestive -keksejä tai muita haluamiasi keksejä
n. 100g voita tai margairinia

1. Laita keksit muovipussiin ja murskaa leivinalustan päällä taikakaulinta apunasi käyttäen.


2. Sulata rasva lähes kokonaan sulaksi mikron kestävässä mukissa mikroaaltouunissa. Lisää muruihin ja sekoita tasaiseksi massaksi käsin.


3. Leikkaa/revi irtoreunavuoan pohjan kokoinen pala leivinpaperista. Painele keksirasvamössö pohjalle. Laita jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi!


©2011 • Taikakaulin

Ei kommentteja: