21. kesäkuuta 2011

Keksimurupohja täytekekseistä


Monet käyttävät hyydykekakuissa pohjaa, johon tulee Digestive-keksejä ja rasvaa. Päätin tehdä täytekekseistä vastaavanlaisen, ja hyvin onnistui. Monet bloggaajat laittavat täytekeksienkin kanssa rasvaa, mutta minusta ihan turha juttu. Täytekekseissähän on täyte, joka ajaa rasvan aseman.


Tarvitset

15 cm keksimurupohjaan:

9-12 täytekeksiä (vajaa pötkö, yhdessä paketissa on kaksi pötköä)


24-26 cm keksimurupohjaan:

n. 25 täytekeksiä


1. Murskaa keksit kulhossa lastalla tai muovipussissa kaulimella hakaten hienoksi murskaksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle, johon olet laittanut leivinpaperin. Ennen täytteen lisäämistä anna seisoa jääkaapissa noin 20 minuuttia.




Peeäs Yksi täytekeksi on tässä Dominojen kokoluokkaa.


©2011 • Taikakaulin

Ei kommentteja: