4. kesäkuuta 2014

Taikakaulimen uusi kuorrutus


Niin kuin aiemmin jo hieman varoittelin, sai Taikakaulin isin avustuksella InDesignissa ja PhotoShopissa hieman uutta kuorrutetta niskaansa. Vanha ja pullea bannerin (sivun ylhäällä oleva "logo") Taikakaulin-teksti vaihtui siroon, sievään ja raikkaaseen uutukaiseen, ja blogin yleisilmeestä häippäsivät viininpunaiset värit lukuun ottamatta tekstien linkkiviitteitä - tilalle halusin klassisen harmaat sävyt. Toki myös bannerin kuvat vaihtuivat ajankohtaisempiin, vaikkakin kaulimen kuva on sama kuin edeltäneessä bannerissa. 

Blogin nimeä en kuitenkaan halunnut lähteä vaihtamaan, sillä mun makuuni Taikakaulin on juuri passeli ja ytimekäs. Yläkulmaan lisäsin kuitenkin tekstin "Macaronseja & maalaisromantiikkaa" viitaten blogin uusiin tuuliin, joiden mukana leivosten rinnalle nousee kenties myös lifestyle. Toisaalta kaulinhan on mitä monipuolisin kapistus: voihan sillä kaulia leivostaikinoiden lisäksi vaikkapa savea kodin somisteita varten, joten vanha tuttu nimi sai ehdottomasti pysyä.


Kolme vuotta sitten blogi oli tuo oranssi läjä. Ehkä ihan pirtsakka, mutta nyt kun katselee, niin ah-miten-hirveä.


Ennen kuin keksin Taikakaulin-nimen, oli blogin nimi muutamien viikkojen ajan Jauhopeukku. Tuo limpusta tehty banneri onkin juuri niiltä ajoilta. ;-)

Blogin uusi ilme miellyttää kovin minun silmääni - toivon, että tekin pidätte! 

©2014 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogin uus ilme on kyllä tosi jees :)

Krike kirjoitti...

Voi kiitos, mäkin tykkään :-)