6. kesäkuuta 2014

Piknik Suomenlinnassa

#kuvaketola

Heipparallaa. 
Lakkiaistarjottavien väliin päätin mahduttaa tämän pienen fiilistelypostauksen. Suunnattiin nimittäin kivalla kaveriporukalla Suomenlinnan kallioille viettämään aurinkoista iltaa mukanamme piknik-eväät. Mulla oli eilen ensimmäiset soveltuvuuskokeet Helsingin yliopistolla ja heti sen perään työpäivä, joten ihan sanomattakin on varmasti selvä juttu, että oli huikean ihanaa vain relata rennossa seurassa unohtamatta hyvää musiikkia. Mukana menossa oli myös ystäväiseni koiranpentu, joka on yksinkertaisesti vain maailman suloisin ja sympaattisin kaveri.


Eväinä meillä oli kaikkea mansikoista macaronseihin ja suolakekseistä mustikkapulliin. Istuskeltiin viltillä ja vain oltiin - miten olikin mukavaa jutskata ja olla! Iltaan sisältyi myöskin lukuisia kuvaussessioita ja varpaiden vesirakkoontumisia. Tuli opittua myöskin se, ettei lokkiemoa ja sen poikaspesää kannata tosiaankaan lähestyä. Kyllä se emo sieltä hyökkää. 

Frozen Yoghurt, mitä tekisinkään ilman sinua...!
Päätettiin ihan ehdottomasti ottaa uusiksi kyseinen piknik-setti vielä tämän kesän aikana. Ensi kerralla otetaan messiin ihan kunnon ruokaisat eväät ja suunnataan lauttaan jo aikaisin aamulla. Ehkäpä tuolloin näiden säälittävien iPhone-räpsyjen sijaan eväätkin tulisi ikuistettua laatukameran rullalle. ;-)

©2014 • Taikakaulin

Ei kommentteja: