26. tammikuuta 2012

3kyttuhatta kävijää!


(Nostettu "ylemmäs", alkuperäinen julkaisuaika 15.1)

Jeee, 30 000 kävijän rajapyykki ylitetty nyt 15.1 klo 17:47! "Taas on aika arvonnan..." vai miten se nyt menikään.

Mulla ei ole resursseja järjestää arvontoja ihan jokaisella tasakymmentuhannella. Siksipä jäi 20 tuhannen kohdalla pitämättä. Ja tämän takia toivonkin, että nyt kaikki vaan rohkeasti osallistuvat tähän - ei ole ala- eikä yläikärajaa!

Palkintoa en vielä kerro, mutta julkaistessani voittajan esittelen myös pienen palkinnon.

 Osallistu jättämällä kommentti liittyen seuraavaan kysymykseen:
Musta mokkapalat ovat jo vähän so last season, enkä niitä ole tähän mennessä koskaan tehnyt. Mistä leivonnaisesta sinä et pidä, onko sellaista?

Osallistumisaikaa on ystävänpäivään eli 14. helmikuuta asti. Mikäli kommentoit anonyyminä, laita kommentin yhteyteen nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos en tavoita voittajaa viikon kuluessa arvonnansuorituspäivästä, arvon uuden voittajan.


Taiantäyteinen bibbedi babbedi -puhallus kaikille osallistujille! :)



Peeäs Huomatkaa blogin uusi favicon! Eli tuo oranssi "T" tuolla osoiterivin edessä sekä välilehden yläkulmassa.

Ja vielä: Sain iskältäni joululahjaksi nuo Kaiserin metallikirjainmuotit, joilla tuon "Arvonta"-kuvankin massakirjaimet muotoilin. Ihan mahtava kirjainsetti!




  ©2012 • Taikakaulin

42 kommenttia:

Pihlis kirjoitti...

Ihan tosiaan, mokkapalat on niin aikansa eläneitä! Ylipäätään kaikki perusperustavan satavuotta tehdyt tylsät jutut on jo vähän tuunailun tarpeessa ;)

karo kirjoitti...

Itse olen sellainen syöppö että kyllä kaikki leivokset melkein menevät, eivat siis kuitenkaan aivan kaikki. Yksi niistä harvoista joista en pidä on kyllä voileipäkakku. Minun makuuni vain liian "aikuismaista", katotaan että ehkä sitten 20 vuoden kuluttua alkaako tämä hieman ja varttuneempien ihmisten herkkua aueta minullekkin :)

Salla kirjoitti...

Pullan voi pilata rusinalla! Hyi.

Mokkapaloja en ole tehnyt aikoihin, mutta miehellä on jonkinlainen pakkomielle niistä - hän toivoo niitä varmaan kerran parissa viikossa. En vaan uskalla tehdä, kun tiedän, että varmaan närppisin yksinäni jo puolet kuorrutuksesta. Eli ainakin kolme peukkua mokkapaloille!

Anonyymi kirjoitti...

Minä en oo koskaan tykännyt voileipäkakusta! Poikaystävä haluaisi että tekisin,mutten tee! :)
-Henttu

Kastehelmi kirjoitti...

Murokeksit on kyllä sellaisia, jotka voi unohtaa kokonaan:)

Erjuska kirjoitti...

Kuivakakut on tylsiä : )

Kakkumonsteri kirjoitti...

Mokkapalat ovat hyvänmakuisia, mut niiden koristelu on tooosi tylsä. Pienellä päivityksellä niistä vois tulla taas "so this season" ;)
Ja minä oon taas kyllästyny perus kotipullaan. Ei tykkää.

Hönttä kirjoitti...

Rahkapulla kera rusinoiden. Ei vaan mene alas ;D Monet perusleivonnaiset saavat ihan uuden ilmeen ja sen myötä ovat ihan erimakuisiakin, kun niitä rohkeasti hiukan muuntelee ja panostaa koristeluun ja esillelaittoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Perinteinen täytekakku ehkä? Sen ohi ovat ainakin meillä ajaneet erilaiset keksipohjaiset hyydykekakut. :)

Repsu kirjoitti...

mokkapalat on hyviä :D mutta itse en pidä kuivakakuista, varsinkaan sellaisista joihin laitetaan jotain hedelmiä sekaan!

millimolli kirjoitti...

Mä kyllä tykkään melkein kaikesta jos se on vaan ns. oikein tehty (eli maukasta ja mehukasta ja huokuu hyvää) mutta mutta, en kyllä kovemmin tykkää niistä pullista, joiden päälle on läntätty tähtikeksi. Keksi on yleensä superkuiva ja pulla lähes yhtä kuiva. hyh.

Anonyymi kirjoitti...

Mokkapalat on niiiiin hyviä, aina :) Mä en ite tykkää aleksanterin leivoksista, en ole koskaan tykännyt. Onneksi niitä ei juuri koskaan missään olekaan tarjolla!

annu.liina78@gmail.com

Piijuli kirjoitti...

Mokkapalat on yks parhainta herkkua, mitä voi olla!!! Hyi teitä kun ette osaa arvostaa ;)

Rusinapulla on kamalaa ja kaikki sellaiset mihin tulee kuivattuja hedelmiä...

S & M kirjoitti...

Onnittelut ! Sinulla käy paljon lukijoita. En sitä kyllä ihmettele.
En ole vielä keksinyt mistä en tykkäisi - siksi maistelu jatkuu :D

S & M

Texu kirjoitti...

Ensinnäkin onnea käviämäärästä! Mokkapaloista en oo oikeestaan koskaan tykänny, kuivakakutkaan ei ole lempparilistalla, Kaikki missä on vadelmaa tai hillaa ei mene alas. Ja musta on varmaan tullu kans vanha kun kaikki ällö makeet on yök listalla.

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa oottaa sitä, että jos jonkun taikinan pitää antaa olla jääkaapissa pari tunti, haluisin suoraan alkaa leipoa ;)

Laurenna

Anonyymi kirjoitti...

Voileipäkakut ei mee mullakaan oikeen alas ja kuivakakut on vaan jotenki niin...tylsiä.
-Polly

Brain kirjoitti...

Ensinnäkin - Onneksi olkoon hurjasta kävijämäärästä!!
Mokkapalat ovat hyviä, varsinkin se kuorrute, jos on oikein tehty :)
En tykkää marengista, se on jotenkin liian makea. Ja voileipäkakut ovat vaan pahoja, yök.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä mokkapalat eli "masaliisat" on aina ollut lastenkutsutarjottavaa! Itseäni ei enää pätkääkään houkuta porkkanaleivokset, jotka jostain syystä sattuu olemaan sekä äitini että poikaystäväni suosikkeja. Pohja lähes aina liian kuivakka ja kuorrute ällömakea. Kiitos kivoista ideoista, jos näillä saisi sukua pois porkkanaleivosten ääreltä kuolaamasta :)

wallu kirjoitti...

Chilipullaa...

Annika kirjoitti...

hii, osallistun!
Itse en pidä voileipäkakuista, hyi kauhistus! : S
Ja normi kermakakku, jossa välissä on banaania ja mansikkahilloa...yäk!

nämä ovat ehkä justii jonkun toisen herkkuja, voin kyllä näitä tehdä, mutta en itse edes maista!

minunki mielestä mokkapalat on just hyviä! : )

Jassu kirjoitti...

Itse inhoan kaikkea mihin on laitettu kahvia, en voi sietää sen makua. :) Muuten kyllä kaikki käyvät, myös mokkapalat.

Anna:) kirjoitti...

Täytekakut, joissa on semmonen maitorahka-täyte ei oo mun juttu..
Sitä rahkatäytettä tungetaan jokapaikkaan nykyään -ei kiva! :D

Tällä mukana arvonnassa! :)

Pikkuleipuri kirjoitti...

Mulle ei vaan mee marsipaani lähes missään muodossa! Ja sitten voileipäkakuista vain harvat maistuu, koska oon tosi nirso majoneesin kanssa:D

Unknown kirjoitti...

Viinerit, missä on sitä keltaista vaniljatahnaa ja hilloa. Yäks! Jää syömättä. Kaikki muut leivonnaiset menee tietysti alta aikayksikön. ;)

Jenni kirjoitti...

mokkapalat, perus kotipulla ja muutkin sensellaiset uppoaa meillä kyllä todella hyvin :)
kuivakakkuja en yhdessä vaiheessa oikein jaksanut tehdä, kun ne olivat vähän turhankin kuivia makuuni, mutta sitten löysin pätkis-suklaakakun ja omenakuivakakun valkosuklaakuorrutuksella,joten ole taas iinostunut erilaisia kuivakakkuohjeita tekemään. Sen sijaan, ässä-piparit alkavat olla loppuun asti "syötyjä"... Ehkä niistäkin saisi taas maistuvampia jos käyttäisi vähän muunneltua taikina-ohjetta?

Eewis4 kirjoitti...

Mokkapalat on ihan parhaita! Varma valinta josta monet pitävät. :)
Kermakakuista en itse pidä lainkaan, joku siinä pelkän vaahdotetun kerman maussa on sellaista mikä ei kyllä mene kurkusta alas :D Itse kyllä leivon silti muille kermaisia kakkuja yms. :)

kakkuilija kirjoitti...

Mokkapalat sellaisenaan on vähän tylsiä mutta niitä voi soveltaa vaikka muffinsseihin:) ihana blogi!tervetuloa katsomaan minun blogia:)

Anonyymi kirjoitti...

Tähän on pakko vastata, että kaikki sellaiset leivonnaiset, jotka sisältävät banaania muodossa tai toisessa, koska en voi sellaisia syödä. Hedelmäkakku ei myöskään lukeudu suosikkeihini.

-kyynel

Sna kirjoitti...

Miulla ei kyllä ole mitään eritystä "inhokki" leivonnaista, kaikki menee kun tarpeeks sokerihammasta kolotta. ;) Runebergin tortut ei ole koskaan ollut erityisesti miun makuun, enkä näitä koskaan tule varmaan tekemään, jollei erikseen tilata. Pitäis ottaa käsittelyyn varmaan se resepti. :)

Marilee kirjoitti...

Mokkapalat on ihania! Pikkuleivät tosin on semmoisia jotka eivät oikeen maistu paitsi juusto/hyydykekakun pohjassa!! =)

kitinen kirjoitti...

Kovin montaa huonoa leivonnaista en kyllä keksi, jos ne on vaan hyvin tehty :) Enemmän mulla on yksittäiset ruoka-aineet, jotka voi leivonnaisen pilata (ne ainaiset rusinat!). Mutta jos yksi pitäisi mainita niin vappuna syötävät tippaleivät eivät ole ikinä mun ymmärrykseeni menneet.

lintsi kirjoitti...

Kappas, oli tällainen arvonta jäänyt huomaamatta. Onnea uudesta rajapyykistä:) Täytyy vielä kommentoida, että sellainen sokerihiiri olen, että kaikki menee hätätapauksessa, mutta mielelläni toscakakut jätän syömättä. Tulee jotenkin lapsuuden "ankeat" leivonnaiset mieleen...;)

Mapsu kirjoitti...

Itse tykkään kyllä mokkapaloista tosi paljon, vaikka ovathan ne jo aika kulunut juttu. Jotenkin vain niiden makuun ei silti kyllästy. :)

En voi yhtään sietää sellasta englantilaista hedelmäkuivakakkua jossa on niitä sokeroituja purkkihedelmiä, yäk!

Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija täällä... Kaikki ällömakeat esim. snickerspiirakka. (kirjotetaanko ees nuin) Mokkapalat on tosi hyvää arkiherkkua. :)

AKSU

Anonyymi kirjoitti...

Aikalailla kaikki leivonnaiset menee,mutta ehkä kuivakakut ei niin kovin hyvin uppoa...

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä kaikki mitä tähän mennes on tullu maistettua on syötävää ollu :> ...yltiö makeita leivonnaisii ei kylläkää kovin paljoo jaksa syödä :))
-K

Laura kirjoitti...

Tänään löysin sun blogiin ja luin läpi melkein saman tien kokonaan:)Kivalta näyttää! Osallistun heti myöskin arvontaan:)Inhoan hedelmäkakkuja joihin laitetaan kuivattuja hedelmiä! T. Uusi (varmasti vakituinen)lukijasi :)

Kirsi kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä =)
Hmmm.. onkohan sellaista leivonnaista josta en pitäisi.. joo... sellainen ananas-keikauskakku... ei maistu!

tiiti66 kirjoitti...

Olen futisäiti, joka kesäkauden aikana leipoo erilaisiin kanttineihin ja turnauksiin lukuisia kertoja myytävää makeaa leivonnaista. Olen yrittänyt vähän kaikenlaista leivonnaista, mutta .... mokkaruudut on se ainoa makea juttu joka vihreän veran laidalla menee kaupaksi takuuvarmasti. Miksi, en ymmärrä ?? Itse mielellään ostan junnupeliin mennessä kanttiinista jotain ihanaa itseleivottua, mutta mielellään ihan muuta kuin mokkaruutuja.

ensu kirjoitti...

No mahtaakohan olla mitään leivonnaista, joka ei minuun uppoaisi... siis tosipaikan tullen ihan mitä vaan. Mutta jos valiltsemaan pääsee, niin en valitse yleensä mitään missä on rusinaa. Rahkapullakin olisi ihan hyvä muuten, mutta ne rusinat! Ei mokkapalatkaan ihan top10:iin minulla pääse, pohja on yleensä niin kuivaa, ettei jaksa innostaa.

lentoemo kirjoitti...

Banaani täytekakussa, yäk. Sitten vielä ällösokeroitu kermavaahto... Mokkapalatkin on jotain sellaista, mitä en kyllä koskaan vieraille leivo.