12. tammikuuta 2012

Appelsiinituoresmoothie


Tänään on vähän erilainen torstai kuin yleensä: sai nukkua piiitkään aamulla, meillä ei ole koulua - ei siis tänään eikä myöskään huomenna. Äiti on kieltänyt (mua) käyttämästä MultiFruit -mehukonetta, mutta nyt kun äiti ei ollut kotona, saatoin sen ihan salaa tehdä. Tein ensin appelsiinituoremehun, joka puolikkaan banaanin lisäyksen jälkeen oli lähinnä smoothieta, sen verran paksua. Tää on jokseenkin alkeellinen resepti, mutta oli se sikahyvää silti.

Joku saattoi miettiä, miksi mulla ja kaikilla meidän lukiolaisilla on kaksi vapaapäivää (no, etäopiskelupäivää). Presidentinvaalit koittavat ihan pian, ja yksi presidentinvaalikeskusteluista on tällä kertaa järjestetty meidän lukiolle! Kannattaa kääntää tänään, torstaina 12. tammikuuta, YLE 1:n puolelle kellon raksuttaessa 21:05, sillä suora lähetys koulultamme alkaa silloin - me oppilaat muodostamme yleisön. Minäkin siis siellä jossain!

Tarvitset:

2 appelsiinia
1/2 banaani


1. Laita kuoritut appelsiinit ja banaanin puolikas mehukoneeseen ja paina nappulaa, niin mehu on kohta lasissa! Niin helppoa. :--D

Meidän MultiFrut -mehukone

Peeäs Laitoin tämän myös kategoriaan "Erityisruokavaliot", sillä tämä ei sisällä maitoa eikä gluteenia eikä mitään. :D


Vaalikeskusteluista voit lukea lisää täältä (tänään oleva keskustelu Järvenpään lukiollamme).

Ajankohtaisessa kakkosessa 10. tammikuuta oli myös juttua meidän koululta, tässä linkki siihen.


©2012 • Taikakaulin

Ei kommentteja: