9. lokakuuta 2014

Throwback: lakkiaisten kutsut & kiitoksetHeipparallaa! Mulla on ollut tänään niin kiva päivä, että ei huvita mennä nukkumaan (mikä taas huomisaamuna tuntuu maailman tyhmimmältä idealta...) ja päätinkin tulla pikapostaamaan pikaiset kuulumiset tänne. Mulla on kaikki täällä uudessa opiskelukaupungissani fine, viihdyn täällä ihan hyvin! Tänään oli kuitenkin ihan erityisen kiva päivä, eikä mulla edes nyt sen kummempia syitä ole - akateemisen englannin suullinen esitelmä meni tosi kivasti, töissä ihmiset olivat todella hyvällä tuulella, täällä susirajalla on aamuisin jo ihanaa pientä huurretta ja pakkasta ja - last but not least - oon fiilistellyt all-time-favorite Beatlesin tahtiin. Yläkerran naapuri muuten huudatti tässä vähän aikaa sitten Mattia ja Teppoa eräänä perjantaiyönä kahteen asti siihen malliin, että mun massiiviset kynttilänjalat tärisivät pöydällä. Voitte nyt sitten varmaan arvata, että oon todellakin vastannut naapurille pitämällä viimeisimmät päivät volumen kyllä ihan huolella siellä kuuluisassa kaakossa.

Koska mulla on ollut tänään tosiaan ihan superkiva päivä, aloin selailla kaikkia ihania kuvia. Mun nokan eteen pätkähti kansiollinen ylppärikuvia ja päätinkin ihan ruokaan liittymättömästi vilauttaa mun kutsu- ja kiitoskorttien fotot täällä. Molemmat kuvat nappasi mun kärsivällinen luottokuvaajani isi, ja oon edelleenkin ihan huisin tyytyväinen kumpaiseenkin. Minä sitten photoshoppailin kuvat lisäten muun muassa tekstit, tilasin kortit (kiitoskortti smartphoto.fi ja kutsukortti ifolor.fi) ja into piukeana sitten sujautin jokaisen kortin ajatuksella ja lämmöllä kuoreensa. Uskokaa tai älkää, mä en suinkaan lätkässyt randomilla mitä tahansa postimerkkiä kuoren kulmaan, vaan valkkasin jokaiselle saajalle tietyn ja tarkkaan valitun postimerkin. Mama sitten hoiteli kortit mun postimerkkiprosessin ja lyyratarralänttäilyn jälkeen postin vietäväksi.

Tarinoisin tässä mielelläni vielä vaikka millaset pätkät, mutta nyt mun on kyllä annettava nukkumatille periksi ja painettava tenttikirjan viisastuttama pääkki tyynyyn, aamulla kun on kuitenkin kasilta tekstitaitojen ja kielitiedon luento. Viikonloppuna ajattelin tenttilukemisten lomassa kuitenkin tulla päivittelemään ihan kunnon kuulumisia tänne, joten stay tuned! :-)Sittenkin vähän ruokaa ;-) #opiskelijalife

©2014 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syksyinen tervehdys! Blogiasi aina kiva lukea! Kyllä niitä alennustuotteita muutkin ostaa kuin opiskelijat..myös meidän perhe..ja hyvä niin! Ruokaa joutuu niin hävyttömästi Suomessakin roskiin, että huhhuijaa! Asia liippaa sikälikin läheltä, että itse työskentelen alkutuotannossa, siellä mistä ruoka tulee...voi pojat, ei tiedä joka maitopurkin ostaja, miten monta askelta se vaatii...! Hyvää syksyä sulle! T: A-80

Krike kirjoitti...

Voi kuinka mukava kuulla, kiitos! Ja juu, tottahan toki kuka vain ostaa aletuotteita, mutta itse kun on opiskelija, niin on opiskelijat ekana vaan mielessä. Mä taas työskentelen kaupassa, ja se hävikin määrä jo sielläkin on ihan j ä r k y t t ä v ä... Kivaa syksyä myöskin sinulle! :-)