6. syyskuuta 2013

PreliminäärimätötSuperpikaiset heipat kaikille! Tällä hetkellä postaukset on tätä luokkaa haha, en vaan ehdi kokkailemaan mitään enkä oikeestaan tekemään mitään muutakaan. Kaikki tentit ja preliminäärit ovat nyt takana päin ja edessä onkin jäljellä enää itse ylppärit.. Stressaan ihan hulluna melkeinpä kaikesta, ja vaikka enkun tenttiin reilu viikko sitten menin muka ihan stressittömänä, oli aika lähellä ettei purjo lentänyt. En oikein tiedä, miksi mun kroppa reagoi näin, mut voin vaan sanoa, että kivaa ei ole. Eiliseen matikan preliin menin myös olevinaan ihan rentsinä, eikä prelin aikana siellä salissa mitään ihmeellistä ollutkaan... mutta kotiin kun pääsin, nukuinkin loppu päivän.


En tajuu niitä, joilla on prelissä yksi omppu messissä tai vielä vähempää niitä, joilla ei ole mitään syötävää. Mä ja kaverini sen sijaan raahattiin saliin hirveet kasat ruokaa, sillä mä ainakin tiesin istuvani siellä aika pitkään - viisi ja puoli tuntia, kuusi tuntia kun on se maksimi. Kaikkea en tietty ehtinyt ja jaksanut syödä, mutta silloin kun matemaattinen järkeily ei tuntunut onnistuvan, ja laskinkin huusi vain syntax erroria oli lohtusuklaat ihan paikallaan!

Pelkäsin aluksi, ettei mun kaikki jumppasalin picnic-retken eväät mahdu siihen pöydälle, mut se olikin ihan vitsin iso pöytä! Mun pöydällä tönöttivät siis kaksi pulloa kraanavettä, iihana juustopatonki kaikella tarpeellisella herkkukamalla, kolme karjalanpiirakkaa, miniluumutomaatteja, banaani sekä tollanen boxi, jossa oli suklaapaloja, valkosuklaalakrtistia, myslipatukka sekä valkosuklaa-myslipaloja.


Peeäs Tää alla oleva kuva ei ole mikään asukuva, vaan voin vain sanoa tollasten vaatteiden olevan aika hyvä valinta sinne jumppasaliin kirjoituksiin. Kerrospukeutuminen oikeesti kannattaa, sillä aluksi tuntui ihan super kuumalta, mutta pikku hiljaa varmaankin ilmastointi viilensi salin sellaseksi, että villaneule ja -sukat oli enemmän kuin passelit! 


©2013 • Taikakaulin

Ei kommentteja: