22. heinäkuuta 2013

Viking Line Gabriella: Viking Buffet


Vielä olis tämän jälkeen yksi postaus saaristosta, sit on loppu nää! En voi vieläkään olla hehkuttamatta meidän ihan huippua reissua, ja suosittelenkin tällaista saaristopyöräreissua ihan kaikille! Voi että, kun voikin olla ikävä tuota saaristoa...! En kauheasti huijaa sanoessani tämän reissun olleen yksi kesän parhaista. ❤

Menomatka Helsingistä Turkuun hoideltiin pikajunalla, mutta paluumatkalle Maarianhaminasta Helsinkiin otettiin kansipaikat Viking Lineen. Viikkari on kyllä halvempi kuin Silja, mutta todellisuudessa Viking Line oli myös ainoa vaihtoehtomme päästä kotiin: Silja Line ei suostu ottamaan kyytiin alaikäistä, vaikka messissä olisikin toinen jo 18 vuotta täyttänyt tai vaikka mukana olisi vanhempien allekirjoittama matkustuslupa. 

Säädettyämme varmaan viisi kertaa puolen tunnin sessiot Viikkarin toimistossa Maarianhaminassa otimme kansipaikat paattiin. Emme siis ottaneet hyttiä, sillä se olis maksanut sikana lisää. Yhden henkilön kansipaikka plus pyöräpaikka maksoivat yhteensä 58 euroa, joten päätettiin sitten nukkua vaikka vessassa, jos muualla ei olis ollut siihen mahdollisuutta.


Mentiin neljän jälkeen "nukkumaan" rauhalliselle ysikannelle, niin kuin tosta alla olevasta kuvasta näättekin. Mä sain nukuttua makuupussissani vähän enemmän kuin toi toinen omassaan, mutta silti munkin unisaldo hipoi vain muutamaa tuntia.Oltiin päätetty, että syötäis aamupalaksi retkeilijätyyliin jotain pikapuuroa, mut syöksyttiin nälkäisinä ihan yksimielisesti Viking Buffettiin. Vaikka muuten Viking Line oli musta ihan hirveä Silja Lineen verrattuna, oli aamupalabuffet melkoisen hyvä! Mulle myytiin aamupala vielä nuorison (12-17v.) hinnalla, eikä kuusi euroa todellakaan ollut paljon. Kyllä tällä jaksoi seitkyt kilsaa kotiin polkea!


©2013 • Taikakaulin

Ei kommentteja: