16. toukokuuta 2017

Lohi-wasabinapit

Yhteistyössä: Exotic Snacks

Tällä kertaa oisi tarjolla ruisnappeja ranskankermalla, lohella ja wasabipähkinämurskalla! Mun poikaystävä sai ihanan idean yhdistää aromikkaat ja rapeat wasabipähkinät tuomaan makua lohen kylkeen. Ranskankerman sekaan voisi laittaa lisäksi myös ihan oikeaa wasabia, mikäli pitää tujusta lopputuloksesta. Mun mielestä nuo murskatut wasabipähkinät toimivat kuitenkin just hyvin näin, sillä ne toivat sopivasti makua ja rouskuvaa suutuntumaa. Lisäsimme wasabipähkinämurskaa itse asiassa nappien päälle vielä lisää omalle lautaselle, sillä se sopi niin kivasti lohen kylkeen.

Nämä toimivat niin illanistujaisissa, juhlissa kuin huikopalana ihan muuten vaan. Valmistus on superhelppoa ja nopeaa. Ruisnapit kannattaa täyttää vasta niin lähellä tarjoiluhetkeä kuin mahdollista, jotta ne eivät ehtisi pehmetä kauheasti. Maukkaita herkutteluhetkiä!


Tarvitset
n. 1 prk (200g) crème fraîchea eli ranskankermaa
loraus/puserrus sitruunamehua
mustapippuria
n. 200g kylmäsavulohta
n. 1 pss ruisnappeja
Exotic Snacks wasabipähkinöitä

1. Sekoita ranskankerman joukkoon sitruunamehu sekä muutama rouhaisu mustapippuria.
2. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi.
3. Murskaa haluamasi määrä wasabipähkinöitä morttelissa tai vaikka nuijalla murskaksi.
4. Täytä ruisnapit: pursota tai lusikoi ensin ranskankermaa, laita sitten lohi ja ripottele wasabipähkinämurskaa päälle.


Yhteistyössä
©2017 • Taikakaulin

Ei kommentteja: