12. toukokuuta 2014

Siideripullosta kukkamaljakko


Moikka moi! Oon pohdiskellut tämän blogin kohtaloa jo jonkin aikaa. Missään nimessä en aio tätä lopettaa, mutta olen kallistumassa vähän siihen vinkkeliin, että ruoan ja leipomusten lisäksi voisi olla ihan kiva laajentaa blogin repertuaaria todellisesti enemmän life styleen ja "somistukseen".  Muutoksen myötä blogin nimi kokee kenties myös muutosten tuulien tuiverruksen, mutta uuden nimen ja ulkoasunkin aika on myöhemmin.

Minulle kuuluu hyvää, vaikka blogia en olekaan käytännössä ollenkaan päivittänyt. Ensin kiireestäni piti huolen yliopiston kasvatusalan pääsykoe, ja siitä heti seuraavat päivät teinkin opettajan sijaisuuksia. Tänään alkoi myös varsinainen kesätyöni, ja ennen kuin pääsen kunnolla homman makuun, pysyy blogi todennäköisesti totutulla hiljaisuuslinjalla.

Toukokuun lopulla juhlitaan minun ylioppilasjuhliani. Jo lähes vuoden verran olen tiennyt saletin varmasti, että juhliini tulee maalaisromanttiset neilikka-asetelmat ihaniin siideripulloihin. Vastaavia on tehnyt ainakin Palomiehen morsian -hääblogin Laura. Ohjetta näihin ihaniin pulloihin ei varmasti tarvitse antaa, sillä esimerkiksi etiketeistä poistettuihin Happy Joe -siideripulloihin asetellaan pitsinen kakkupaperin pala ja kietaistaan juuttinaru ympärille. Niin helppoa, niin nättiä!


Isin kanssa hoideltiin kutsukortit mun ylppärijuhliini. Kuvan idea on peräisin taitavan Mikko Puttosen blogista. Minä kiipesin meidän pihan korkean halkokasan päälle koleassa, viiden asteen kevätsäässä sadekuurojen välissä, ja isi otti vajaat 300 kuvaa. Sitten vain photoshoppasin itseni mun lukiokirjapinon päälle. Tekstit messiin ja tilaus Ifolorille. Neljän päivän kuluttua postilaatikossamme möllötti 30 kappaletta ihania kutsuja, jotka tuunasin vielä juuttinaruruseteilla. Vaikka itse sanonkin, näistä tuli aika kivat!


©2014 • Taikakaulin

2 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

aika siistit kutsukortit! :)

Krike kirjoitti...

Voi kiitos paljon! :)