26. tammikuuta 2013

Kaarna baari & keittiö, Forum

Tämä kuva täältä.

Tää vuosi on alkanut aika säälittävästi tämän blogini osalta, ja sadannentuhannen kävijän arvontakin meni ihan ohi. Tämän vuoden puolella en ole kokkaillut tai leiponut keittiössä ihan oikeesti yhtään mitään, minkä laitan kyllä suklaalakkoiluni piikkiin. Vaikka vaan suklaa on kieltolistalla, ovat vähän kaikki muutkin herkut jäääneet.

Meillä on lukiossa koeviikko meneillään, ja tulin kirjottelemaan tätä postausta saatuani luettua viisi kappaletta solubiologiaa, huhuu miten kiinnostus voikaan olla nollassa. :-D Mulla oli probleema Photoshoppini kanssa enkä myöskään sen takia ole bloggaillut mitään. Nyt PS toimii jälleen jee it's thanks to iskä!

Olin siskon kanssa shoppaamassa Hesassa joskus joululoman lopussa, ja äidin lopetettua työpäivänsä mentiin Kampin Kaarnaan syömään. Todella harvoin tilaan ravintolassa pihviä, mutta jotenkin tuolla kertaa sen tein. Piffi oli hyvää, lohkikset (lohkoperunat) kuitenkin superisti paremmat! Mä siis tilasin Kaarnan sipulipihvin (VL), jossa oli tietenkin se pihvi, smetanassa haudutettua sipulia sekä lohkoperunoita. Ne lohkoperunat oli oikeesti tosi hyviä, pinnasta ihanan rapsakoita ja niissä oli joku ihan superhyvä maku, mä en tiedä vieläkään mikä ..


Äiti otti Jokirapusalaatin (L), johon kuului jokirapuja, krutonkeja Maalahden Limpusta, kananmunaa, parsaa ja tilli-sinappimajoneesia. Siskon ruokaa en saanut kuvata ollenkaan enkä siksi edes muista mitä sen lautasella oli.


Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20
00100 Hki


Nyt jatkuu kokeisiin pänttääminen ja kurssitöiden väsääminen, moidå!


©2013 • Taikakaulin

Ei kommentteja: